RIG doo u Sloveniji

REAL INVEST GROUP DOO PRISUSTVOVAO
OSNIVANJU PRIVREDNE UNIJE DIJASPORE BIH

Real Invest group doo, prvi real estate servis na našim prostorima, imao je čast učestvovati na privrednom forumu i prvoj radnoj Skupštini Privredne unije dijaspore Bosne i Hercegovine u Mariboru. Tim kompanije Real Invest Group su predstavljali direktor Denial Alibegović i licencirani agent za prodaju nekretnina Anes Hodžić.

Događaju su prisustvovali predstavnici 80 kompanija iz Austrije, Slovenije, Njemačka, Turske, Bosne i Hercegovine i drugih zemlja.

photo: DOK

Kompanija Real Invest Group, pored sto je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina, pruza kompletnan real estate servis investitorima koji žele da ulažu nekretnine, a kroz razvoj nekretnina, a onda dalje kroz dizajn menadžement zatim kroz upravljanje projektom i izgradnjom. Dakle, mi potražujemo nekretnine za investitore, razvijamo konceptualizaciju projekta, radimo analizu i istraživanje trzišta te upravljamo projektom i izgradnjom. Do sada smo u ovom sastavu upravljali projektom i izgradnjom i radili razvoj projekata na 8 zgrada, stambenih i stambeno-poslovnih, proizvodnim halama..“ između ostalog kazao je direktor kompanije.

Privredna unija dijaspore BiH osnovana s ciljem kreiranja mreže bh privrednika u svijetu kroz platformu za razmjenu informacija, usluga i učešća u zajedničkim projektima kroz razne sektore.

Na Skupštini Unije i privrednom forumu u organizaciji Bosna International Foruma, Privredne unije dijaspore i Poslovne zajednice u Sloveniji, predstavljeni su rezultati dosadašnjeg rada Poslovnih zajednica u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj, a predstavljena je i Platforma Privredne unije dijaspore i najavljeno pokretanje poslovnih zajednica u drugim državama.

Rijeka Drava
Rijeka Drava i Maribor