Trosobni stan za tročlanu obitelj

U staroj zgradi s početka 20. stoljeća nalazi se ovaj otvoreni, suvremeni stan od 84 m2

Njegova renovacija majstorski je izvedena kako bi se stvorio interijer suvremenih volumena, prilagođen obiteljskom životu i 21. stoljeću. Velika primaća soba s golemim prozorima, veliki je bonus stana, a uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Skandinavski dekor temelji se na neutralnim tonovima, na čelu sa sivom bojom koja definira kuhinjski dio velike sobe.

Otvoren i primamljiv hodnik s vješalicom za kapute, garderobom iza ogledala i klupom nalazi se u dijelu kuhinje s otokom koja je žarište stana i povezuje dnevnu sobu u smislenu, fluidnu cjelinu. Velike drvene površine: pod, stol za blagovanje i komoda daju toplu notu prostoriji, dok ogledalo i velike reflektirajuće površine kuhinjskih uređaja, poput nehrđajućeg čelika i ostakljenog kuhinjskog otoka čine prostoriju većom i još svjetlijom unatoč dominantnim sivim tonovima.

U stražnjem dijelu stana malo predsoblje sa stubištem i spremištem (u stilu vitrina iz kineskih trgovina) vodi do polukata i sobe za druženje ili smještaj gostiju te intimnog djela s dvije spavaće sobe, dječjom garderobom i kupaonicom.

Glavna spavaća soba je velika, udobna i mirna soba na kraju stana uređena za roditelje. Soba ima ugradbene ormare, lijepu svjetlost i bračni krevet.

Dječja soba ima krevet na kat i radni dio te dovoljno prostora za igru i učenje. Nasuprot sobe, ispod stepeništa nalazi se dječja garderoba, dovoljno velika za smještaj igračaka, knjiga i dječje garderobe.

Velika i ukusno uređena kupaonica s WC-om, komodom, sušilicom, perilicom rublja i kupaonskim ormarićem ima bijele pločice na podu i zidu ove mokre sobe.

Veliki, lijepi balkon sa lagano namještenim površinama okrenut je prema jugu. Ovdje vlasnici mogu uživati ​​u suncu i prekrasnom pogledu na krajolik cijeli dan.