MALI BISER

Mali stan s velikim mogućnostima! Ima 30 kvadrata, dvije etaže i puno spremišnog prostora

Ovaj moderni stan svoju veličinu i lokaciju u prizemlju nadoknađuje na ovaj način...

Prvo, uz stan dolazi terasa, koju je vlasnica opremila kao veliki udobni dnevni boravak. Osim toga, dnevni boravak ima strop visoki preko 5 metara i ogromne prozore, pa je cijeli stan preplavljen dnevnom svjetlošću. Direktan pristup drvenoj zoni kroz malu kuhinju na ulazu rješenje je kojim su dizajneri postigli osjećaj prostranosti, unatoč malom broju kvadrata. Kuhinja i dnevna soba i blagovaonica su povezane vizualno i stilski, a visina stropa je omogućila stvaranje galerije, na kojoj je smještena spavaća soba, radni kutak i veliki otvoren prostor za garderobu.

 

Stan je veličine 30 četvornih metara i adaptiran je za mladu ženu. Ovaj minijaturni dvoetažni stan, pravi je mali funkcionalni biser s puno spremišnog prostora.

Dnevni boravak, mala blagovaonica i kuhinja otvorenog su tlocrta. Dnevni boravak ima izlaz na terasu, koji mu daje prozračnost i ispunjava prostor dnevnom svjetlosti. Od dekorativnih elemenata ističu se biljke na prozorima te elementi svjetlijih i bež boja, kao što je smeđa deka na kauču i bijeli tepih. Osim namještaja, prevladavaju zaobljene linije, što interijer dodatno čine toplim, simpatičnim i udobnim odmah na prvi pogled.

Bijela mat kuhinja i kuhinjske površine s uzorkom mramora nadovezuje se na dizajn dnevne sobe u bijelom. Cjelokupan izgled kuhinje interijeru daje jednostavnu eleganciju. Pokraj kuhinje nalazi se mali hodnik s ugradbenim ormarima i otvorenim rješenjima za odlaganje odjeće.

Bijelim drvenim ljestvama ulazi se na gornji dio stana koji ima funkciju spavaće sobe. Veliki elegantni krevet, ukrašen je s raznim teksturama i toplim nijansama koje ovu spavaću sobu čine udobnom, dok rešetkasta ograda kroz koju prolazi svjetlost ovom spavaćem dijelu daje dodatnu dinamičnost, ali i toplinu.

Kako vam se sviđa?

Izvor: www.jutarnji.hr