PREDSTAVLJAMO NEŠTO NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU
–PRVI REAL ESTATE SERVIS

Savremeni tokovi tržišta zahtijevaju inovativne i jedinstvene usluge koje objedinjuju kompletan servis usluga prema investitorima na tržištu nekretnina. Iz takve ideje nastao je prvi REAL INVEST SERVIS u BiH, koji uključuje kompletan niz usluga od savjetovanja do upravljanja projektom i izgradnjom i vođenja procesa prometovanja nekretninama.

Pored tradicionalnih usluga kupovine i prodaje, specijalizirani smo za usluge razvoja nekretnina, dizajn menadžment, upravljanje projektom i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, te organizacijom i relizacijom marketinga i prodaje novogradnje, kao i posredovanje u prodaji starogradnje te kompletan finansijski konsalting.

Posvećeni smo pružanju profesionalne usluge i podrške tokom cijelog procesa.

SPECIJALNI PAKETI ZA INVESTITORE

Investiranje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata nije nimalo jednostavan, ali može biti izuzetno profitabilan biznis, naravno ukoliko se radi na pravi način i uz profesionalni tim koji dobro poznaje lokalno tržište, kao i sve procese koji podrazumijevaju razvoj, ulaganje, izgradnju i prodaju nekretnina.

I tu dolazimo mi, Real Invest Group doo, sa svim znanjem, stečenim vještinama, iskustvom, mrežom kontakata i “know how” filozofijom koja vama skida teret obaveza, u trenutku kad se odlučujete okušati u investiranju u nekretnine. Pružamo, na jednom mjestu, kompletnu uslugu investitorima, od razvoja nekretnina, dizajn menadžment, vođenja i upravljanja projektom i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, te organizacije i realizacije marketinga i prodaje novogradnje, kao i kompletnog financijskog savjetovanja.

Investitor treba samo da usvoji plan i prati izvještaje dinamike gradnje i prodaje, te toka novca, jer mi smo real estate servis.

Investitori su nas prepoznali kao pouzdanog partnera koji radi ne samo klasični konsalting, nego i na raspolaganje stavlja kompletan stručni tim ljudi koji u ime investitora vodi i izvršava sve procese.

    • Razvoj nekretnine:  Vodimo Vas kroz cijeli proces razvoja nekretnine, od odabira lokacije, pripreme, pravne analize, konceptualizacije, kupovine do pribavljanjasvih  potrebnih dozvola i saglasnosti za početak radova.
    • Dizajn menadžment:  Kada je u pitanju realizacija arhitektonskih projekata, dizajn menadžment je neizostavan element koji garantira uspješnu izgradnju objekta i obuhvaća širok spektar aktivnosti ključnih za koordinaciju, praćenje i optimizaciju svih faza projekta, od inicijalne ideje do finalnog projekta.
    • Upravljanje projektom i izgradnjom:  Upravljanje projektom i izgradnjom obuhvaća koordinaciju svih učesnika u gradnji, počev od kordinacije i ishođenja dozvola za gradnju, komunikacija sa nadležnim službama i inspekcijama do aktivnosti kod tehničkog prijema i upotrebne dozvole te upisa objekta u vlasništvo i posjed.

Također dio ovog procesa su I pregovori i odabir izvođača i dobavljača, pravna podrška, te konstantna komunikacija sa svim učesnicima, praćenje dinamike i kvalitete radova u ime investitora, kao i obračuni mjesečnih situacija. Pružamo tehničku podršku u svim fazama gradnje te savjetujemo investitora i u procesu finansiranja projekta, uključujući komunikaciju i koordinaciju sa bankama.

MARKETING I PRODAJA NOVOGRADNJE:

Analiza tržišta kupaca i trenutnih potreba tržišta, određivanje prodajnih cijena i uslova prodaje, kao i organizacija marketing kampanja, pregovori i ugovaranja sa potencijalnim kupcima, prisustvovanje na potpisu svih ugovora u ime investitora, te praćenje naplate i primopredaja nekretnine kupcu, dio su naše ponude u području marketinga i prodaje.

   Želite da investirate pozovite nas. Imamo spremne lokacije za gradnju! http://www.rig.ba/

CERTIFICIRANA AGENCIJA ZA
POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA

Kao licencirana agencija za promet nekretnina pružamo širok spektar usluga, uključujući posredovanje u prodaji i najmu nekretnina, sertifikovano savjetovanje i vođenje kupoprodajnog procesa. 

Prednost RIG Agencije leži u korektnom, poštenom, odgovornom i profesionalnom odnosu prema klijentima. Agencijski tim stručnjaka dobro je upoznat sa lokalnim tržištem nekretnina i posjeduje dugogodišnje iskustvo u sektorima prodaje, inženjeringa, investicija, prava i finansija.

Naši licencirani agenti su na razpolaganju da vode kompletan kupoprodajni proces, pokazivanje, pregovore, savjetovanje o finansiranju i svim pitanjima koje se mogu pojaviti tokom procesa, osiguravajući nesmetanu i uspješnu transakciju, a vaše iskustvo nimalo stresno.

  • Upravljanje izgradnjom kuće: Sa dugogodišnjim iskustvom tu smo da upravljamo i nadgledamo sve aspekte izgradnje Vaše kuće, od planiranja i dizajna do izvođenja i završetka/uplanjenja objekta.

UGODNA ISKUSTVA SU NEZABORAVNA

U okviru Real Invest Group kompanije, razumijevajući da je svaki klijent jedinstven i da ima različite ciljeve i aspiracije, posvećeni smo pružanju sveobuhvatne usluge kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za nekretninama i investicijama. Zbog toga imamo personalizovan pristup svakom klijentu sa svojim radom. Imamo tim stručnjaka koji je posvećen da vam pomogne da postignete svoje ciljeve i donesete pametne odluke o ulaganju. 

Rad sa našom kompanijom može pružiti niz pogodnosti, uključuje stručno vodstvo, uštedu vremena, smanjenje stresa, pristup resursima i podršku tokom cijelog procesa. Bilo da ste prvi put kupac kuće/stana ili iskusni investitor u nekretnine, naš servis će Vam pomoći da postignete svoje postavljene ciljeve i učinite proces što efikasnijim i bez stresa.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako vam možemo pomoći da svoju viziju nekretnine pretvorite u stvarnost.

www.rig.ba 

Preuzeto sa: www.olx.ba