FUNKCIONALNOST S DODIROM LUKSUZA

Predstavljamo vam prelijepi stambeni objekat, kuću, dom koji se prostire na parceli veličine 449m2 od čega je osnovi kuće pripada 77m2, a okućnici 372m2.

Kuća se nalazi u naselju Pejton, Općini Ilidža, u mirnom okruženju sa velikom dozom privatnosti, a ujedno blizu kompletne životne infrastrukture, potrebne za život u urbanoj sredini.

Objekat se sastoji od 4 etaže i to:

  • suteren,
  • prizemlje,
  • prvi sprat
  • i potkrovlje.

Za početak ćemo preskočiti suterensku etažu i odmah vas uvesti u prizemlje, koje se sastoji od: dnevnog boravka (21,54m2), kuhinje (11.94m2), spavaće sobe (8,71m2), kupatila (4.72m2), hodnika površine (7.44m2) i stubišta (4.09m2), sveukupne površine 58,45m2

Tu će vas dočekati pod koji kompletno urađen od prvoklasne keramike. Da ne izgleda sve tako hladno, naročito zimi, obradovat ćemo vas inaformacijom da je u kompletnom objektu urađeno etažno podno grijanje (plin)

Najprije bih vam poželjeli dobrodošlicu u najposjećeniji dio doma. Prostor ljubavi, topline i zajedništva, njegovo veličanstvo – dnevni boravak, koji se prostire na veličini od 21,54m2.

Dnevna soba

Iz dnevne sobe pruža se pogled na prekrasno osvijetljenoj kuhinju, drugoj najposjećenijoj prostoriji ovog životnog ambijenta. Njena ljepota dizajna i funcionalnost  ostavit će vas bez daha. Kuhinjski elementi su rađeni od medijapana (visoki sjaj) i pored toga kompletno je opremljena aparatima marke BOSCH

Kuhinja

Ovaj objekat posjeduje dva kupatilo. Jedno se nalazi na prizemlju, a drugo na prvom spratu. Posjeduju ugrađenu tuš kabinu (tursko kupatilo) na etaži prizemlja i kadu multifunkcionalnu za relaksaciju na etaži prvog sprata. Njihova specifičnost je u tome što su opremljena prvoklasnom keramikom i prvkolasnom sanitarnom opremom.

Toalet sa kupatilom

Nakon obilaska najažurnijeg dijela doma, dolazi na red prvi sprat, a on se sastoji od hodnika (5,87m2), kupatila (5.60m2), spavaće sobe 1 (18.67m2), spavaće sobe 2  (11.66m2), spavaće sobe 3 (9.67m2), lođe (2.31m2) i stubišta (6.49m2); sveukupne površine 60,72m2.

To je prostor za povlačenje od svakodnevnog ubrzanog života – prostor za odmor tijela i duše. Podovi su urađeni od prvoklasnog parketa, drvena unutrašnja stolarija izrađena u bijeloj boji.

Prvo vas uvodimo u roditeljsku spavaću sobe, smirujućeg osvijetljenja tokom dana. I ne brini te, možete sebi obezbijediti i kompletano zamraćenje i potpunu tišinu, jer je na kompletnom objektu urađena prvoklasna aluminijska vanjska  stolarija sa dvoslojnim staklom i mogućnošću zaključavanja, te posjeduje vanjske aluminijske roletne u antracit boji

Glavna spavaća soba

Vjerovatno ćete se složiti s nama da je ovo najzabavniji i najveseliji dio doma – dječija soba. Nećemo je puno opisivati, jer slika govori sama za sebe – želja svakog djeteta.

Dječija soba

Rad od kuće nije nepoznanica za stanovnike ove kuće. Mislili su zaista na sve. Od prostora za odlaganje, radne površine do prostora za odmor i obnovu snage tj. kreveta. Vrlo lahko, po potrebi, ovu sobu možete pretvoriti u sobu za tinejdžera. 

Radna soba
Druga velika spavaća soba

Potkrovlje je idealan prosotor za gledanje utakmice, movie night, playstation sa društvom i šta vam god padne na pamet. Kada određeni prostor karakteriše prostranost, tu mašta dolazi do izražaja. Ovakav prosotor možete pretvoriti u šta god želite. I ovaj sprat je, pored prvog, opremljen  prvoklasnim parketom  sa velikim svjetlim otvorima kako bi se omogućio upliv velike količine svjetlosti. 

Potkrovlje - soba za druženje
Toalet sa kupatilom 2

Sada vas vraćamo na suterensku etažu, koja se prostire na veličini od 33,99m2. Ona se sastoji od garaže (20.60m2), koja je po želji vlasnika pretvorena u teretanu (koju vi možete lahko vratiti njegovoj prvobitnoj namjeni) i tehničke sobe (13.39m2) u kojoj se nalazi infracrvena sauna.

Infracrvena sauna
Teretana

Ovaj objekat karakteriše mirna lokacija sa maksimalnom dozom privatnosti.

Pored svega, izdvojili bismo nešta što će vas zbog nadolazećih zimskih dana fascinirati. A to je da prilazni asfalt u garažu posjeduje ugrađene grijače čime se spriječava mogućnost stvaranja leda.

A cilju vaše sigurnosti objekat ima ugrađen alarmni sistem, interfon i videofon. Također, objekat je u potpnosti klimatizovan.

Objekat posjeduje natkriveni parking dužine oko 10m.

Na ukupnoj veličine parcele od 449m2, okućnica čini 372 m2. Uređeno dvorište koje posjeduje bazen, koji ima automatske prekrivače koji se aktiviraju preko daljinskog upravljača. Bazen posjeduje i grijače, a u njeogovoj neposrednoj blizini nalazi se i izgrađeni tuš. 

Za nezaboravna druženja sa porodicom i prijateljima tu su šadrvan, prostor za roštilj i igralište. I nismo zaboravili ni na vaše ljubimce. U sklopu dvorišta nalazi se izdvojeni box za kućne ljubimce.

Okućnica sa bazenom

Cijeli dom u slikama možete pogledati u galeriji 🠟

Kontaktirajte nas i odmah zakažite obilazak ovog modernog dragulja Ilidže. 

[email protected]

061-102-458