NAŠ servis

RAZVOJ NEKRETNINA I DIZAJN MENADŽMENT

Inovativan i stručan pristup!

Posvećeni smo najvišim standardima sa odličnim poznavanjem lokalnog trzišta nekretnina.
Kako bi osigurali potpunu uslugu nudimo stručnost koja obuhvata pravo, identifikaciju zoniranje, konceptualizaciju, dizajn, tehničke i finansijske analize, analize trzišta i rizika, studije izvodljivosti.

Naš tim ima raznovrsno iskustvo uključujući arhitekturu, dizajn, umjetnost, inžinjering, pravo, ulaganja i finansije, upravljanje nekretninama, menadžment, prodaju, što zajedno osigurava visoku efikasnost u procesu.

01
VOĐENJE PROJEKATA

Poznavajući sve procese koje zahtjeva ulaganje u nekretnine, fokusirani smo da osiguramo da se žaljeni rezultati postignu kvalitetno i na vrijeme. 

Imamo dugogodisnje iskustvo i znanje u svim procesima koje zahtijeva ulaganje u nekretnine kao što su pravno savjetovanje i podrska, upravljanje kompletnim procesom tendera nabave, savjetovanje i optimizacija, pregovori, upravljanje projektom, tehnička podrška, kordinacija sa svim učesnicima u gradnji, sa nadležnim službama, javnim preduzećima, komšijama, do primopredaje radova i kontrole kvaliteta sa zvaničnim nadzorom.

02
POSREDOVANJE U PRODAJI NOVOGRADNJE

Specijalizovani smo za posredovanje, organizaciju i realizaciju marketinga i prodaje NOVOGRADNJE.
Nudimo kompletnu podršku prodavcu/investitoru i vodimo sve procese uključujući analize tržišta, određivanje prodajnih cijena, kordinaciju sa bankama, pravnu podršku/nacrte Ugovora, marketing, pregovore i ugovaranja, praćenje naplate, primopredaju, te direktnu komunikaciju sa kupcem do isteka garantnog roka.

03
SAVJETOVANJE I VODENJE KUPOPRODAJNOG PROCESA

Smatramo da kupovina nekretnine treba da bude lijepo i ugodno, a ne stresno i negativno iskustvo.
Certificirani agent je na usluzi da vodi kompletan process kupoprodaje i zaštiti Vas od svih potencijalnih neugodnosti.
Imamo veliko iskustvo u kupovini nekretnina sto uključuje pravnu analizu i savjetovanje, procjenu nekretnine, preliminarne troškove popravki ili renoviranja, savjetovanje o finansiranju, pregovori i vodjenje kompletnog procesa kupoprodaje.

05
RAZVOJ I VODENJE PROJEKATA IZGRADNJE KUĆA

Imamo dugogodišnje iskustvo i znanje u pravnim poslovima, ishodovanju dozvola, projektovanju te vođenju kompletnog procesa izgradnje.

Svu brigu izgradnje kuće prepustite nama!
Profesionalan tim koji se sastoji od projekt menadžera, arhitekte, voditelja nabave s Vama prolazi kompletan proces izrade projektnog zadatka, shodno Vašim potrebama, pravnu analizu i mogućnosti na lokaciji, projektovanje i izgradnju kuće.

06
PROJEKTOVANJE I DIZAJN & RENOVIRANJA

Kompletna usluga projektovanja,
dizajna enterijera i renoviranja u
stilu koji Vi želite.

 

07
OSTALE USLUGE+

+ Procjena vrijednosti nekretnina
+  Studije izvodljivosti
+ Biznis planovi
+  Savjetovanje o finansiranju
+ Finansijska analiza preduzeća
+  Analize i unapredjenje prodaje.

08